Menu
 

Bliv Reseller!

Hos Vægteeksperten skræddersyr vi alle vores forhandleraftaler for at imødekomme alle behov. Hvad enten du ønsker drop-shipping, forsendelser til eget lager eller en helt 3. mulighed, så har vi løsningen til dig.


Drop-shipping

Kunne du tænke dig en drop-shipping løsning, kan vi stå for alt det kedelige; forsendelse, support og reklamationer. Du skal bare sælge varen og give os besked. Ved aftaleindgåelse får du et log-in til vores hjemmeside, så du nemt og hurtigt kan oprette ordrer. Du skal blot finde produktet og indtaste kundens adresse – så klarer vi resten!
Du kan selvfølgelig også sende ordrerne til os via mail – så opretter vi dem gerne i systemet for dig.

Partier og forsendelser til eget lager
Ønsker du i stedet blot at få tilsendt partier eller mindre forsendelser direkte til dit eget lager, har vi selvfølgelig også løsningen til det. Her vil du også få et log-in til vores hjemmeside, så du lynhurtigt med forud indtastede fakturerings- og leveringsoplysninger kan oprette ordrer med en aftalt rabat.

Dine priser
Ved aftaleindgåelse fastsætter vi en rabat-sats for din virksomhed, som gælder for alle vores produkter. Når du logger ind på vores hjemmeside vil du se alle priser med denne rabat fratrukket.KONTAKT OS
Vil du høre mere om dine muligheder, så kontakt os!

Mail  Mail: support@vaegteeksperten.dk
 Phone   Tlf.: +45 71 99 75 01

 

 

Trustpilot   - Lynhurtige og suveræn kundebetjening. – Flemming Pedersen, Tårnby.

VI er stolte over at levere til følgende

Vent venligst