Køkkenvægte

Hos Vægteeksperten sælger vi køkkenvægte i høj kvalitet med præcision, gode funktioner og godt design. Designet er slidstærkt og robust, hvorfor alle vores køkkenvægte har en garantiperiode på mellem 2-20 år. Hvad enten du er til en enkel model i klassisk design eller en mere avanceret model til professionelt brug, har vi helt sikkert den rette køkkenvægt til dig, som kan gøre din madlavning en smule nemmere. Vores køkkenvægte findes i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner. Se blandt andet vores KD8000 model, som især er populær hos bagere, både på hobbyplan hjemme i køkkenet, men også professionelle bagere. Den kan nemlig måle ingredienserne i forhold til hovedingrediensen, som oftest er mel ved bagning. Således regner man ingredienserne i procent, og det gør det meget nemt at lave en så stor eller lille portion, som man ønsker. Denne vægts teknologi er et must-have for bagere. Så hvad enten du er til professionel funktionalitet eller simpelt smart design, kan du finde din nye kvalitetskøkkenvægt her på siden. Du kan med fordel også se på vores kategori med bordvægtedigitalvægte og tællevægte, hvor du kan finde lignende modeller - også lidt større vægte.

Klik på ”Vis varen” nedenfor for at læse mere om de enkelte køkkenvægte.

Køkkenvægte fra Vægteeksperten er optimale til vejning af forskellige madvarer i køkkenet, hvad enten det er i professionelt øjemed eller blot til hjemmebrug. Vejning af diverse madvarer gøres enkelt og nemt med en af vores køkkenvægte, der alle er robuste i designet, idet de er fremstillet af slidstærke materialer, der let kan gøres rent og derfor holde i mange år. Vores køkkenvægte yder en optimal præstation i forhold til vejning af madvarer, og vejningen går hurtigt, så du ikke kommer bagefter tidsplanen i din madlavning. Vores digitale køkkenvægte fås i mange varianter, designs og med mange specielle muligheder for indstillinger i forhold til fx andre måleenheder end gram. De giver en hurtig og sikker vejning hver gang, så du kan trygt stole på vores køkkenvægte. Vælg selv, hvilket måleinterval du ønsker at din nye køkkenvægt skal mestre. Køkkenvægtene har en fordybning på vejeplatformen, som gør, at fx en skål kan stå sikkert fast, mens vejningen finder sted. Derudover er køkkenvægtene designet til at stå skridtsikkert fast på bordpladen, så den ikke vælter ved skub eller slag. Med gennemtænkt design, der er tilpasset ethvert travlt køkken, en garanteret præcis måling og en robust holdbarhed ud over det sædvanlige, er du sikret en god vejning med en køkkenvægt fra Vægteeksperten.

Køkkenvægt

Hos Vægteeksperten finder du en køkkenvægt til enhver lejlighed. Vores bedst sælgende vægt til bagning er lige nu Ohaus Valor 2000 og Ohaus Valor 4000. Disse 2 digitalvægte er HACCP-certificerede og er ideelle til madlavning, bagning og afvejning af fødevarer. Ohaus Valor 4000 er IP68 godkendt og herved en vandtæt køkkenvægt, som er perfekt til den professionelle bager, eller den private med kvalitet for øje. Udvalgte modeller af køkkenvægte fra Ohaus giver dig også muligheden for at veje i procent, og kommer med genopladelige batterier.