Altid lave priser

Altid lave priser.

Service og kvalitet er meget vigtigt, men vi forstår, at en god pris til vores kunder også er meget vigtigt! Vi betragter det derfor, som en del af vores gode service, at tilbyde dig den bedst mulige pris, og derfor forsøger vi altid at holde vores priser så konkurrencedygtige som muligt. 

Desuden får du hos os altid leveringen helt gratis, uanset om du afgiver en lille eller en meget stor ordre. Ingen uventede ekstra omkostninger eller komplekse regler. Simpelthen overskuelighed, god service og lave priser!

Vores system scanner markedet hver dag for at sikre, at vores priser er knivskarpe. På den måde garanterer vi, at vi altid kan tilbyde dig en god pris på vores produkter.

Har du yderligere spørgsmål, kan du selvfølgelig altid kontakte os!


KONTAKT OS

Mail support@vaegteeksperten.dk

Phone  (+45) 71 99 75 01. Telefontid alle hverdage fra 9:30 - 15:30.LEASING (ERHVERV)

Hvad er Vægteekspertens leasingaftale?
Ved ordrer over 5.000 kr. (ex moms) tilbyder Vægteeksperten en fordelagtig leasingaftale til erhvervskunder. En leasingaftale betyder, at du kan dele betalingen op i mindre bidder, så købet bliver nemmere at finansiere.

Aftalen forudsætter en godkendt kreditvurdering af vores leasing-partner PACTA Leasing, og aftalen følger desuden deres generelle leasing-vilkår.

Er du interesseret i en leasingaftale?
Kontakt os og hør mere på: leasing@vaegteeksperten.dk
- Medsend gerne virksomhedsoplysninger og det/de ønskede produkt(er).

Fordele ved Vægteekspertens leasingaftale

• Du opnår fuld fradragsret for leasingyderlserne
• Du opnår en bedre likviditet i firmaet
• Din konkurrenceevne forøges, når du får mulighed for at tilegne dig det bedste udstyr, som måske ikke har været muligt hidtil
• Afskrivningsperioden (løbetiden) bestemmer du selv
• Du ejer produktet 100 % efter sidste afdrag

Hvem kan lease hos Vægteeksperten?
Svar: Alle virksomheder med et gyldigt CVR nummer kan få en leasingaftale, så længe virksomheden får en godkendt kreditvurdering af vores leasing partner PACTA Leasing.

Hvorfor lease, hvis man kan købe kontant?
Svar: Når du køber kontant binder du din likviditet. Særligt ved større beløb, kan det være en ulempe, hvis firmaet senere mangler luft i kassekreditten. Hvis du leaser et produkt og deler betalingen op mindre portioner, så bogføres betalingerne månedligt som en driftsudgift, og du skal ikke have mange penge op ad lommen, som du så kan bruge på noget andet.