Handelsbetingelser hos Vægteeksperten.dk

Vælg én af følgende:

Handelsbetingelser for Private
Handelsbetingelser for Erhverv

For Private

§1 Anvendelse

 1. Nedenstående handelsbetingelser (herefter benævnt ”vilkårene”) gælder for salg og/eller levering af enhver ydelse/produkt (herefter benævnt ”varen” eller ”ydelsen”) fra Vægteeksperten.dk (Ejet af Value Group ApS, Lyreskovvej 7, Bov, 6330 Padborg, Danmark) til privatpersoner i Danmark (herefter benævnt ”kunden”).
 2. Vilkårene gælder medmindre andet udtrykkeligt og skriftligt er aftalt mellem kunden og Vægteeksperten.dk, og uanset om aftalen er indgået via internet, e-shop, e-mail, telefax, telefon eller på anden vis.
 3. Det er en forudsætning for kundens køb, at disse vilkår accepteres og kunden opfordres til at læse vilkårene grundigt igennem.

§2 Ordre procedure

 1. Når du har afgivet en ordre på vores hjemmeside, vil vores system automatisk afsende en ordrebekræftelse til din e-mail.
  Har du afgivet ordren over telefon, mail eller andet, vil der blive sendt en ordrebekræftelse til din mail, så snart vores personale har oprettet ordren for dig i vores system.
 2. Du opfordres til at udskrive ordrebekræftelsen umiddelbart efter modtagelsen, idet denne kan være relevant i forbindelse med ombytning, udnyttelse af fortrydelsesret eller reklamation.
 3. Når ordren afsendes fra vores lager, fremsendes en faktura for køb til Kundens e-mail.

§3 Priser og betaling

 1. Alle opgivne priser er som udgangspunkt ekskl. moms og angives i DKK med mindre andet udtrykkeligt fremgår.
  Dog bestræber Vægteeksperten sig på også at angive alle priser inklusiv moms neden under den angivne pris ekskl. moms.
 2. Hos Vægteeksperten kan du benytte følgende betalingsmetoder:
  • Kreditkortbetaling.
   Det er muligt at betale med kreditkort hos Vægteeksperten.dk.
   Vi modtager Dankort, VISA, MasterCard, VISA Electron og Maestro.
  • MobilePay
   Det er muligt at betale nemt og hurtigt med MobilePay fra mobiltelefonen.
  • Bankoverførsel
   Du kan vælge at betale via bankoverførsel - i så fald vil vi først afsende ordren, når beløbet er indbetalt på vores konto.
   Kontooplysninger fremgår af ordrebekræftelsen og fakturaen. Mærk overførslen med dit ordrenummer.
 3. Vægteeksperten anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Alle kortdata sendes krypteret, så dine oplysninger er sikrede. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer. Hvis du betaler med betalingskort, trækkes beløbet først, når varen er afsendt.
 4. Forsinket betaling
  Ved for sen betaling påregnes rente efter gældende lovgivning.

§4 Levering og fragtomkostninger

 1. Levering sker udelukkende til adresser i Danmark, dog ikke til adresser på Grønland og Færøerne uden særlig aftale. Forsendelser til Grønland og Færøerne kræver særligt aftale, og Kunden opfordres til at kontakte Vægteeksperten.dk for fragtpriser og estimeret leveringstid. Vægteeksperten.dk leverer ikke til oversøiske og udenlandske modtageradresser.
 2. Leveringstid
  Tilkøber du verificering eller kalibreringscertifikat tillægges 2 dages leveringstid.
  Estimatet gælder ikke palle- og speditionsforsendelser. Kontakt vores supportafdeling for estimeret leveringstid på disse.
  Vægteeksperten tager ikke ansvar for økonomiske tab forårsaget af forsinket levering.
  • Du kan se den forventede leveringstid for hvert enkelt produkt  på hver enkelt produktside. Leveringstiden afhænger nemlig af, hvilket lager varen sendes fra.
  • Tilkøber du verificering eller kalibreringscertifikat tillægges 2 dages leveringstid.
   Estimatet gælder ikke palle- og speditionsforsendelser. Kontakt vores supportafdeling for estimeret leveringstid på disse.
   Vægteeksperten tager ikke ansvar for økonomiske tab forårsaget af forsinket levering.
 3. Distributør og aflevering
  Vi afsender alle ordrer med enten PostDanmark eller UPS direkte fra vores lager i Danmark eller Tyskland. Kontakt os, hvis du ønsker at vide leverandør for et specifikt produkt.
  • PostDanmark: Private pakker sendes til nærmeste posthus/pakkeshop. Erhvervspakker sendes til firmaets adresse.
  • UPS: Alle pakker sendes direkte til leveringsadressen
   Vægteeksperten tager ikke ansvar for økonomiske tab forårsaget af forsinket levering.
 4. Fragtomkostninger
  Vægteeksperten har  gratis levering på alle forsendelser til nærmeste udleveringssted. Vi har heller ingen ekspeditionsgebyr. Du kan dog på nogle produkter vælge levering til privat adresse for et gebyr på 29 DKK. Muligheden for levering til privat adresse afhænger af, hvilket lager varen sendes fra. Du kan se leveringsmulighederne for dit produkt, når du kommer til kassen.
  Vores forsendelser sendes altid som forsikret pakker. 

§5 Ejendomsforbehold og risiko

 1. Alle produkter og varer købt hos Vægteeksperten forbliver Vægteekspertens ejendom indtil leveringstidspunktet. Det betyder, at risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse påhviler Vægteeksperten indtil leveringstidspunktet. Som leveringstidspunkt anses, når varer er leveret til dig.
  Dog har du risikoen for returforsendelser, med mindre der er tale om hændelig undergang i fortrydelsesperioden, indtil Vægteeksperten modtager varerne.

§6 Fortrydelsesret

Du har  14 dages fortrydelsesret efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand (dog ikke transportøren) får varerne i fysisk besiddelse. Du skal have kontaktet Vægteeksperten seneste 14 dage efter modtagelsen for at kunne gøre brug af fortrydelsesretten. Du har herefter 14 dage til fysisk at returnere pakken.
OBS: Udgiften ved kalibreringscertifikater og verifikationer vil IKKE blive refunderet, da disse er et resultat af manuelt arbejde. 

 1. Returneringsomkostninger
  Køber står for fragtomkostninger ved returnering af et fortrudt køb. Hvis kunden nægter modtagelse, forsømmer at afhente sin pakke på udleveringstedet eller har angivet forkert leveringsadresse, vil kunden blive pålagt at betale for returneringsomkostningerne tillagt et administrationsgebyr på 75 kr.
 2. Software
  Ved køb af software, der leveres enten elektronisk eller på medier som CD/DVD/USB bortfalder retten til retur, så snart licensen tages i brug og/eller plomberingen er brudt.
 3. Varens stand, emballage og indpakning ved returnering
  Varens stand: Varen må være prøvet, men ikke taget i brug i en grad, så den ikke kan sælges igen. Hvis varen ikke kan sælges igen til samme pris, skal køber betale for værdiforringelsen i form af nedsat refundering af købsbeløbet. Se afsnittet Værdiforringelse.
 4. Original emballage og tilbehør: Varen skal pakkes forsvarligt i al original og ubeskadiget emballage og sendes retur med alt i medfulgt tilbehør og papirer - heriblandt manualer, batterier og opladere. Ved manglende eller beskadiget emballage, tilbehør og papirer skal køber betale for værdiforringelsen i form af nedsat refundering af købsbeløbet. Se afsnittet Værdiforringelse.
 5. Indpakning: Når varen er forsvarligt pakket i original emballage, skal den yderligere indpakkes forsvarligt, så selve emballagen eller produktet selv ikke bliver beskadiget under forsendelsen. Vi anbefaler at pakke varen i en papkasse svarende til produktets størrelse. Hvis varen ikke er forsvarligt indpakket så varen selv eller dens emballage har taget skade, skal køber betale for værdiforringelsen i form af nedsat refundering af købsbeløbet. Se afsnittet Værdiforringelse.
 6. Værdiforringelse
  Fastsættelsen af værdiforringelsen afgøres ud fra en samlet helhedsvurdering af Vægteekspertens produktansvarlige, som har det største kendskab til varernes værdi og salgspotentiale. Der er altså tale om en individuel vurdering ved hver returnering baseret på varens stand og eventuelle mangler.

  Følgende eksempler på mangler kan ses som vejledende satser og afhænger af helhedsvurderingen og manglens eller skadens grad:

  • Manglende produktmanual: 25 % af købsprisen fratrækkes ved refunderingen
  • Manglende tilbehør: 25 % af købsprisen fratrækkes ved refunderingen
  • Beskadiget emballage: 25 % af købsprisen fratrækkes ved refunderingen
  • Manglende emballage: 25 % af købsprisen fratrækkes ved refunderingen

 7. Fortrydelse af dele af et køb
  Hos Vægteeksperten kan du returnere dele af et køb. Det betyder, at hvis du eksempelvis har købt to vægte, så er det muligt at returnere et enkelt af dem. Du kan dog ikke få eventuelle leveringsomkostninger refunderet ved denne type returnering.
 8. Returneringsproces
  1. Kontakt kundeservice og meld din returnering (oplys ordrenummer, produkt og årsag)
   • Kundeservice telefon: (+45) 71 99 75 01
   • Kundeservice mail: support@vaegteeksperten.dk
  2. Varen lægges i original emballage og pakkes forsvarligt med en kopi af fakturaen.
   OBS: Se ovenstående afsnit ”Stand, emballage og indpakning ved returnering”. Ved manglende emballage eller tilbehør, brugsmærker på produktet eller forkert forsendelsesindpakning skal køber betale for værdiforringelsen i form af nedsat refundering af købsbeløbet.
  3. Send pakken retur til nedenstående adresse:
   Vægteeksperten
   Lyreskovvej 7, Bov
   6330 Padborg
   Denmark
  4. Vægteeksperten modtager varen til undersøgelse. Herefter returneres totalbeløbet efter 7 dage til den konto, som ordren er betalt med. Ved eventuel værdiforringelse, vil værdien af denne blive fratrukket det returnerede beløb, og du vil få besked på mail herom.

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.


§7 Reklamationsret

 1. Du har  2 års reklamationsret på alle varer på nær batterier. Da batterier har en naturlig begrænset holdbarhed er reklamationsperioden på disse begrænset til 6 måneder fra købsdato.
 2. Procedure
  1. Kontakt kundeservice og meld reklamationen - oplys ordrenummer, produkt og fejl.
   Tlf.: (+45) 71 99 75 01
   Mail:  support@vaegteeksperten.dk
  2. Såfremt varen er behæftet med fejl eller mangler, og du har reklameret rettidigt, udbedrer vi sådanne fejl eller mangler inden for rimelig tid. Hvis det viser sig ikke at være muligt eller vi ikke skønner det hensigtsmæssigt at reparere varen, påtager vi os i stedet at levere en ny fejlfri vare efter returnering af den mangelfulde vare. Vi refunderer dig desuden eventuelle dokumenterede udgifter forbundet med returneringen. Hvis hverken reparation eller omlevering er mulig refunderer vi i stedet købesummen, inklusive udgifter til returnering. 
  3. Ved omlevering eller refundering: Kundeservice vil sende dig en betalt pakkelabel med påført returadresse, som du skal putte på pakken med det defekte produkt og sende retur.
  4. Når varen er modtaget retur og undersøgt, sender vi dig et nyt produkt ved omlevering. Ved refundering tilbagebetales beløbet til din konto inden for 7 dage.
 3. Meddelelse om manglen inden for rimelig tid
  Vil du påberåbe dig en mangel, skal du give os meddelelse herom inden for rimelig tid, efter, at du har opdaget manglen. I modsat fald fortaber du retten til at påberåbe dig manglen. Meddelelse givet inden to måneder efter, at du opdagede manglen, er altid rettidig. 
  Har du ikke inden 2 år efter salgsgenstandens overgivelse til dig meddelt os, at du vil påberåbe dig en mangel, kan du ikke senere gøre den gældende, medmindre vi har påtaget os at indestå for genstanden i længere tid.

§8 Fortrolighed og personoplysninger

 1. Personoplysningerne opbevares krypteret, Personoplysningerne transmitteres krypteret til og fra virksomheden
 2. Logstatistik
  Logstatistik bruges på www.vægteeksperten.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.vægteeksperten.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

  Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.
 3. For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

  Personoplysningerne registreres hos Vægteeksperten.dk og opbevares af QuickPay.
  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
 4. Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salg og markedsføring, Administration og Bogholderi.

 5. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde: Kontakt QuickPay for oplysninger om dette. www.quickpay.dk

  Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
 6. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

  Som registreret hos Vægteeksperten.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vægteeksperten.dk via e-mail: support@vaegteeksperten.dk.

  Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den.


§9 Ansvar og ansvarsbegrænsning

 1. Ansvarsbegrænsning
  Vægteeksperten kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder men ikke begrænset til driftstab, avancetab, krav fra tredjemand og/eller beskadigelse af data.
 2. Produktansvar
  Vægteeksperten er ansvarlig for produktansvar i henhold til produktansvarsloven. Du er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele Vægteeksperten, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller at der er fare for, at en sådan skade vil indtræde.
 3. Force Majeure
  Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er uden for Vægteekspertens kontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure, bliver Vægteekspertens forpligtelser suspenderet i det tidsrum, den ekstraordinære situation varer. I en sådan ekstraordinær situation kan du opsige din endnu ikke opfyldte ordre med Vægteeksperten, hvis situationen varer eller antages at ville vare længere end 60 dage. I så tilfælde er dit opsigelsesvarsel 14 dage.
 4. Vægteeksperten kan ikke holdes ansvarlig for hindringer der ligger uden for vores magt, eksempelvis produktionsforstyrrelser, lynnedslag, langvarig strømafbrydelse, strejke eller andre uforudsete hændelser.


§10 Manualer

 1. Når du handler hos Vægteeksperten, så accepterer du, at der på nogle produkter medfølger en engelsk manual og ikke en dansk. Hvis du har spørgsmål til brug af vægten, er du altid velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på forhånd for at høre, hvilken manual, der medfølger.

§11 Tvister

 1. Værneting
  Værneting er det til enhver tid gældende hjemting for Vægteeksperten.dk
 2. Lovvalg
  Dansk lovgivning finder anvendelse på aftaler indgået mellem Vægteeksperten.dk og Kunden.
 3. Klagemuligheder
  En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
  Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse support@vaegteeksperten.dk.

§12 Gyldighed

Disse vilkår træder i kraft d. 14. maj 2019.


 

For virksomheder samt erhvervsdrivende organisationer og myndigheder i Danmark

§1 Anvendelse

 1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser (herefter benævnt ”vilkårene”) gælder for salg og/eller levering af enhver ydelse/produkt (herefter benævnt ”varen” eller ”ydelsen”) fra Vægteeksperten.dk (Ejet af Value Group ApS, Lyreskovvej 7, Bov, 6330 Padborg, Danmark) til erhvervsdrivende, organisationer og myndigheder i Danmark (herefter benævnt ”kunden”).
 2. Vilkårene gælder medmindre andet udtrykkeligt og skriftligt er aftalt mellem kunden og Vægteeksperten.dk, og uanset om aftalen er indgået via internet, e-shop, e-mail, telefax, telefon eller på anden vis.
 3. Det er en forudsætning for kundens køb, at disse vilkår accepteres og kunden opfordres til at læse vilkårene grundigt igennem.

§2 Oplysninger, aftaleindgåelse mv.

 1. Aftalen indgås hovedsageligt ved Kundens elektroniske bestilling på www.vægteeksperten.dk.
  Derudover kan købsaftale indgås enten skriftligt (herunder via E-mail) eller mundligt (herunder telefonisk).
 2. Endelig aftale mellem kunden og Vægteeksperten.dk anses først for indgået, når Vægteeksperten.dk efter at have modtaget kundens ordre på sin server, har sendt en skriftlig ordrebekræftelse pr. e-mail med oplysninger om ordrenummer, navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer/ydelser.
 3. Ethvert udbud af varer/ydelser, prisoplysninger mv. på Vægteeksperten.dk’s hjemmeside samt i salgsmateriale, kataloger mv. er alene at opfatte som en opfordring til at gøre tilbud, og er derfor ikke bindende for Vægteeksperten.dk.
 4. Kunden opfordres til at udskrive ordrebekræftelsen umiddelbart efter modtagelsen, da denne kan være relevant i forbindelse med returnering eller reklamation.

§3 Aftalens indhold

Vægteeksperten.dk forbeholder sig ret til, at ændre de til enhver tid gældende forretningsvilkår. Kunden er underlagt de forretningsvilkår der er gældende på bestillingsdatoen. Forretningsvilkårene finder anvendelse på alle aftaler der indgås mellem Vægteeksperten.dk og Kunden som de eneste vilkår og erstatter alle andre vilkår.


§4 Reklamationsret

 1. Kunden er forpligtet til  straks og senest dagen efter modtagelsen af en leverance at foretage kontrol af varen/ydelsen samt at undersøge denne for eventuelle mangler. Ved transportskadet leverance skal denne afvises eller modtages med forbehold ved at anmærke det på terminalen/fragtbrevet, transportskade er udvendige synlige skader på emballagen.
 2. Vægteeksperten.dk kan alene gøres ansvarlig for at udbedre oprindelige fejl og mangler i overensstemmelse med købelovens bestemmelser herom. Konstaterer kunden fejl- og mangler, skal kunden straks skriftligt reklamere til Vægteeksperten.dk med specifikation af den mangel, der gøres gældende. Reklameres der ikke rettidigt, er retten til at gøre mangler gældende bortfaldet.
 3. Reklamationsperioden er under alle omstændigheder begrænset til  12 måneder fra leveringen. Efter reklamationsperiodens udløb kan kunden således ikke påberåbe sig manglen. For tredjepartsprodukter gælder den reklamationsfrist som fremgår af de for underleverandøren gældende reklamationsbestemmelser. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 12 måneder reklamationsperiode.
 4. Vægteeksperten.dk’s ansvar for fejl og mangler er altid begrænset til efter Vægteeksperten.dk’s valg enten at foretage afhjælpning henholdsvis omlevering inden for rimelig tid.
 5. Vægteeksperten.dk er uden ansvar for fejl og mangler som bl.a. skyldes ændringer foretaget af kunden, reparation udført af andre end Vægteeksperten.dk eller Vægteeksperten.dks servicepartnere.
 6. Der ydes ikke yderligere garanti fra Vægteeksperten.dk’s side, medmindre dette er udtrykkeligt og skriftligt aftalt. Garanti og serviceforpligtelser, udover hvad der måtte være udtrykkeligt og skriftligt aftalt med Vægteeksperten.dk, påhviler således ikke Vægteeksperten.dk, men den pågældende producent og dennes eventuelle serviceudbyder.
 7. Kunden er forpligtet til  straks og senest dagen efter modtagelsen af en leverance at foretage kontrol af varen/ydelsen samt at undersøge denne for eventuelle mangler. Ved transportskadet leverance skal denne afvises eller modtages med forbehold ved at anmærke det på terminalen/fragtbrevet, transportskade er udvendige synlige skader på emballagen.
 8. Procedure ved reklamation
  • Kontakt kundeservice og meld reklamationen - oplys ordrenummer, produkt og fejl.
   Tlf.: (+45) 71 99 75 01
   Mail:  support@vaegteeksperten.dk

  • Såfremt varen er behæftet med fejl eller mangler, og du har reklameret rettidigt, udbedrer vi sådanne fejl eller mangler inden for rimelig tid. Hvis det viser sig ikke at være muligt eller vi ikke skønner det hensigtsmæssigt at reparere varen, påtager vi os i stedet at levere en ny fejlfri vare efter returnering af den mangelfulde vare. Vi refunderer dig desuden eventuelle dokumenterede udgifter forbundet med returneringen. Hvis hverken reparation eller omlevering er mulig, refunderer vi i stedet købesummen, inklusive udgifter til returnering.
  • Ved omlevering eller refundering: Kundeservice vil sende dig en betalt pakkelabel med påført returadresse, som du skal putte på pakken med det defekte produkt og sende retur.
  • Når varen er modtaget retur og undersøgt, sender vi dig et nyt produkt ved omlevering. Ved refundering tilbagebetales beløbet til din konto inden for 7 dage.

§5 Fortrydelsesret

 1. Virksomheder har  7 dages fortrydelsesret efter den dag, hvor den eller en af virksomheden angiven tredjemand (dog ikke transportøren) får varerne i fysisk besiddelse.
  OBS: Udgiften ved kalibreringscertifikater og verifikationer vil IKKE blive refunderet, da disse er et resultat af manuelt arbejde.  
 2. Returneringsomkostninger
  Køber står for fragtomkostninger ved returnering af et fortrudt køb. Hvis kunden nægter modtagelse, forsømmer at afhente sin pakke på udleveringstedet eller har angivet forkert leveringsadresse, vil kunden blive pålagt at betale for returneringsomkostningerne tillagt et administrationsgebyr på 75 kr.
 3. Varens stand, emballage og indpakning ved returnering
  • Varens stand: Varen må være prøvet, men ikke taget i brug i en grad, så den ikke kan sælges igen. Hvis varen ikke kan sælges igen til samme pris, skal køber betale for værdiforringelsen i form af nedsat refundering af købsbeløbet. Se afsnittet Værdiforringelse.
  • Original emballage og tilbehør: Varen skal pakkes forsvarligt i al original og ubeskadiget emballage og sendes retur med alt i medfulgt tilbehør og papirer - heriblandt manualer, batterier og opladere. Ved manglende eller beskadiget emballage, tilbehør og papirer skal køber betale for værdiforringelsen i form af nedsat refundering af købsbeløbet. Se afsnittet Værdiforringelse.
  • Indpakning: Når varen er forsvarligt pakket i original emballage, skal den yderligere indpakkes forsvarligt, så selve emballagen eller produktet selv ikke bliver beskadiget under forsendelsen. Vi anbefaler at pakke varen i en papkasse svarende til produktets størrelse. Hvis varen ikke er forsvarligt indpakket så varen selv eller dens emballage har taget skade, skal køber betale for værdiforringelsen i form af nedsat refundering af købsbeløbet. Se afsnittet Værdiforringelse.
 4. Værdiforringelse
  Fastsættelsen af værdiforringelsen afgøres ud fra en samlet helhedsvurdering af Vægteekspertens produktansvarlige, som har det største kendskab til varernes værdi og salgspotentiale. Der er altså tale om en individuel vurdering ved hver returnering baseret på varens stand og eventuelle mangler.

 5. Følgende eksempler på mangler kan ses som vejledende satser og afhænger af helhedsvurderingen og manglens eller skadens grad:

  • Manglende produktmanual: 25 % af købsprisen fratrækkes ved refunderingen
  • Manglende tilbehør: 25 % af købsprisen fratrækkes ved refunderingen
  • Beskadiget emballage: 25 % af købsprisen fratrækkes ved refunderingen
  • Manglende emballage: 25 % af købsprisen fratrækkes ved refunderingen

 6. Fortrydelse af dele af et køb
  Hos Vægteeksperten kan du returnere dele af et køb. Det betyder, at hvis du eksempelvis har købt to vægte, så er det muligt at returnere et enkelt af dem. Du kan dog ikke få eventuelle leveringsomkostninger refunderet ved denne type returnering.
 7. Returneringsproces
  1. Kontakt kundeservice og meld din returnering (oplys ordrenummer, produkt og årsag)
   • Kundeservice telefon: (+45) 71 99 75 01
   • Kundeservice mail: support@vaegteeksperten.dk
  2. Varen lægges i original emballage og pakkes forsvarligt med en kopi af fakturaen.
  3. OBS: Se ovenstående afsnit ”Stand, emballage og indpakning ved returnering”. Ved manglende emballage eller tilbehør, brugsmærker på produktet eller forkert forsendelsesindpakning skal køber betale for værdiforringelsen i form af nedsat refundering af købsbeløbet.
  4. Send pakken retur til nedenstående adresse. Kunden bærer selv risikoen for varen indtil modtagelse ved Vægteeksperten.dk.
  5. Vægteeksperten
   Lyreskovvej 7, Bov
   6330 Padborg
   Denmark
  6. Vægteeksperten modtager varen til undersøgelse. Herefter returneres totalbeløbet efter 7 dage til den konto, som ordren er betalt med. Ved eventuel værdiforringelse, vil værdien af denne blive fratrukket det returnerede beløb, og du vil få besked på mail herom.
 8. Software
  Ved køb af software, der leveres enten elektronisk eller på medier som CD/DVD/USB bortfalder retten til retur, så snart licensen tages i brug og/eller plomberingen er brudt.

 9. Har du spørgsmål til din returnering, så kontakt vores kundeservice:
  Mail: support@vaegteeksperten.dk
  Telefon: + 45 71 99 75 01


§6 Erstatningsansvar

 1. Vægteeksperten.dk er ikke erstatningsansvarlig i tilfælde af forsinkelse eller mangler ved varen/ydelsen. Vægteeksperten.dk fraskiver sig således ethvert ansvar for følgetab og/eller indirekte tab herunder driftstab, avancetab, tabt arbejdsfortjeneste, tab af data og/eller andre indirekte tab samt omkostninger i forbindelse med reetablering/opdatering mv. i anledning af mangler ved det solgte.
 2. Vægteeksperten.dk's produktansvar er begrænset til det ansvar som følger af produktansvarsloven, og Vægteeksperten.dk fraskriver således ethvert ansvar for produktskader på andet grundlag. Kunden er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele Vægteeksperten.dk, hvis der er opstået en produktansvarsskade, eller at der er fare for, at en sådan skade vil indtræde.

§7 Produktinformation

Stk. 1. Vægteeksperten.dk bestræber sig på, at oplyse så præcist og korrekt om de pågældende produkter som muligt. Der tages dog forbehold for trykfejl.

Stk. 2. Billederne der findes på Vægteeksperten.dk er eksempler og er ikke en del af aftalegrundlaget.


§8 Priser

Alle priser er angivet ekskl. moms, medmindre andet udtrykkeligt fremgår.


§9 Betaling

 1. Betalingsmetoder
 2. Stk. 1. Kreditkortbetaling.
  Det er muligt at betale med kreditkort hos Vægteeksperten.dk. 
  Vi modtager Dankort, VISA, MasterCard, VISA Electron og Maestro.

  Stk. 2. MobilePay
  Det er muligt at betale nemt og hurtigt med MobilePay fra mobiltelefonen.

  Stk. 3. Fakturabetaling (for virksomheder)
  Vælger du at betale med faktura, vil du modtage fakturaen via mail så snart ordren er afsendt. Fakturaen udstedes enten direkte af os eller af vores factoring partner Midt Factoring, som i disse tilfælde ligeledes vil stå for indkrævningen af pengene. Hvis du modtager en faktura fra Midt Factoring, så bedes alle spørgsmål vedr. betaling rettes til Midt Factoring. I mailen og på fakturaen vil du finde betalingsvejledning. Der er 14 dages betalingsfrist.  Fakturabetaling koster 20 DKK ex moms i håndteringsgebyr.

  Stk. 4. EAN betaling
  Betaler du med EAN-nummer, sender vi en elektronisk faktura til det indtastede EAN-nummer.

 3. Ved ordre over 500 DKK (ekskl. moms) vil Vægteeksperten.dk forbeholde sig retten til at vurdere Kundens kreditværdighed, og på baggrund af denne vurdering forlange fuld eller delvis forudbetaling af beløbet inden ordrens afsendelse.
  Har kunden valgt at få ordren leveret på kredit, vil Vægteeksperten.dk efter aftalens indgåelse kontakte Kunden med yderligere oplysninger om forudbetaling.
 4. Kunden kan ikke foretage modregning i købesummen for krav hidrørende fra andre retsforhold, og kunden kan ikke udøve tilbageholdsret eller nægte betaling på grund af forsinkelse, reklamation eller modkrav vedrørende den konkrete leverance.
 5. Ved forsinket betaling påregnes rente i henhold til gældende lovgivning.

§10 Levering

 1. Leveringstid
  • Du kan se leveringstiden for vhert enkelt produkt på hver enkelt produktside. Leveringstiden afhænger nemlig af, hvilket lager varen sendes fra..
   Varer der ikke er på lager leveres hurtigst muligt.
   Det leveringstidspunkt som oplyses af Vægteeksperten.dk er omtrentlig og dermed uforpligtende for Vægteeksperten.dk, medmindre der udtrykkeligt er aftalt fast leveringstid for hele ordren eller dele heraf.
  • Tilkøber du verificering eller kalibreringscertifikat tillægges 2 dages leveringstid.
   Estimatet gælder ikke palle- og speditionsforsendelser.  Kontakt vores supportafdeling for estimeret leveringstid på disse.
   Vægteeksperten tager ikke ansvar for økonomiske tab forårsaget af forsinket levering.
 2. Fragtomkostninger
 3. Vi har  gratis levering hos Vægteeksperten.dk! Vi har heller ingen ekspeditionsgebyr.
  Vores forsendelser sendes altid som forsikret pakker.

 4. Distributør og aflevering
 5. Vi afsender alle ordrer med enten PostDanmark eller UPS direkte fra vores lager i Danmark eller Tyskland. Kontakt os, hvis du ønsker at vide leverandør for et specifikt produkt.
  • PostDanmark: Private pakker sendes til nærmeste posthus/pakkeshop. Erhvervspakker sendes til firmaets adresse.
  • UPS: Alle pakker sendes direkte til leveringsadressen
  Vægteeksperten tager ikke ansvar for økonomiske tab forårsaget af forsinket levering.
 6. Vægteeksperten.dk bestræber sig på altid at have en opdateret lagerstatus på alle produkter. Den lagerstatus der angives på hjemmesiden er vejledende og indgår ikke som en del af aftalegrundlaget. Dette skyldes, at Vægteeksperten.dk tilbyder flere former for aftaleindgåelse, hvilket kan have indflydelse på lagerbeholdningen.
 7. Levering sker udelukkende til adresser i Danmark, dog ikke til adresser på Grønland og Færøerne uden særlig aftale. Forsendelser til Grønland og Færøerne kræver særligt aftale, og Kunden opfordres til at kontakte Vægteeksperten.dk for fragtpriser og estimeret leveringstid. Vægteeksperten.dk leverer ikke til oversøiske og udenlandske modtageradresser.
 8. Kan levering som følge af kundens forhold ikke gennemføres, henstår varen for kundens regning og risiko. Vægteeksperten.dk er i denne anledning berettiget til at opkræve lagerleje, omkostninger m.v.
 9. I tilfælde af forsinkelse kan kunden alene ophæve aftalen og kun, hvis forsinkelsen overstiger 3 uger. Kunden har i så fald alene ret til at få tilbagebetalt allerede erlagt vederlag, og kunden kan således ikke gøre andre misligholdelsesbeføjelser gældende i anledning af den opståede forsinkelse.
 10. I tilfælde af forsinkelse kan kunden alene ophæve aftalen og kun, hvis forsinkelsen overstiger 3 uger. Kunden har i så fald alene ret til at få tilbagebetalt allerede erlagt vederlag, og kunden kan således ikke gøre andre misligholdelsesbeføjelser gældende i anledning af den opståede forsinkelse.

§11 Fortrolighed

Stk. 1. Personoplysningerne opbevares krypteret, Personoplysningerne transmitteres krypteret til og fra virksomheden

Stk. 2. Logstatistik
Logstatistik bruges på www.vægteeksperten.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.vægteeksperten.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos Vægteeksperten.dk og opbevares af QuickPay.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salg og markedsføring, Administration og Bogholderi.

Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde: Kontakt QuickPay for oplysninger om dette. www.quickpay.dk

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Vægteeksperten.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vægteeksperten.dk via e-mail: support@vaegteeksperten.dk.

Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den.


§12 Ejendomsforbehold

 1. Vægteeksperten.dk forbeholder sig ejendomsretten til Varen, så længe der ikke er modtaget fuld betaling for den bestilte vare.
 2. Indtil ejendomsretten er overgået til kunden, skal det solgte opbevares og vedligeholdes forsvarligt. Skader på det solgte, udover hvad sædvanligt slid medfører, skal erstattes af kunden. Kunden har desuden pligt til at holde det solgte brand-, tyveri- og vandskadeforsikret til den fulde værdi. Kunden forpligter sig til ikke uden Vægteeksperten.dks skriftlige samtykke at disponere over det solgte på en måde, der kan forringe Vægteeksperten.dks sikkerhed i varen, herunder men ikke begrænset til pantsætning, udlejning eller udlån af varen.

§13 Manualer

 1. Når du handler hos Vægteeksperten, så accepterer du, at der på nogle produkter medfølger en engelsk manual og ikke en dansk. Hvis du har spørgsmål til brug af vægten, er du altid velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på forhånd for at høre, hvilken manual, der medfølger.

§14 Tvister

Stk. 1. Værneting
Værneting er det til enhver tid gældende hjemting for Vægteeksperten.dk

Stk. 2. Lovvalg
Dansk lovgivning finder anvendelse på aftaler indgået mellem Vægteeksperten.dk og Kunden.


§15 Gyldighed

Disse vilkår træder i kraft d. 14. maj 2019.