Butiksvægte

En butiksvægt fra Vægteeksperten sikrer dig en hurtig og præcis måling – hver gang. Butiksvægtens prisindstillinger kan ændres fra pris. pr. 100g til pris pr. kg. Derfor er den optimal, hvad enten du eller dine kunder skal veje bland-selv-slik, grøntsager eller en helt tredje vare i løsvægt. Vores butiksvægte er yderst mobile, idet de har en lille egenvægt, så du nemt kan flytte den rundt, hvis du skal arrangere butikken anderledes.
HUSK, at når en vægt skal bruges til salg, så skal den verificeres - vi har lavet en kort forklaing af hvorfor og hvordan på vores side om kalibrering og verificering af vægte.
Du kan oprette din butiks egne PLU-numre i vægten, så den ved, hvilken kategori af vare, den skal veje. Vægteekspertens butiksvægte følger naturligvis gældende lovgivning inden for kalibrering af butiksvægte, og der medfølger et certifikat på den korrekte kalibrering, som kan forevises myndighederne efter behov. Med en af vores butiksvægte er du sikret god robust kvalitet, gennemtænkt design og et hurtigt og præcist vejningsresultat. Papirruller til butiksvægtene kan tilkøbes, så du eller dine kunder hurtigt kan printe vejningsresultatet ud.

Klik på ”Vis vare” nedenfor for at læse mere om de enkelte butiksvægte.
Butiksvægte kan bruges til vejning af alle typer varer i et supermarked eller en anden butik, så man kan finde den rette pris. Vejning af fødevarer skal naturligvis ske præcist, så kunden hverken kommer til at betale for meget eller for lidt. Derfor er vores butiksvægte certificeret med den rette kalibrering, så de altid overholder gældende love og regler. Butiksvægtene er meget brugervenlige og kan betjenes af alle, man behøver ikke have særligt teknisk snilde. Derfor er den perfekt til kunderne, når de selv skal veje fx deres bland-selv-slik eller grøntsager. Butiksvægtene er i god kvalitet og robustheden er helt i top, så de holder længe, uden at du behøver at skulle tænke på at forny vægten. Med en butiksvægt fra Vægteeksperten er du og din butik sikret en god og præcis vejning af dine varer, og butiksvægtene har en brugervenlighed, der gør, at alle såvel kunder som ansatte, nemt og hurtigt kan betjene vægtene. Butiksvægtene er uundværlige for enhver butik, der sælger en vare per vægt og giver en præcis vejning af alle typer varer – kun fantasien sætter grænser.