Baxtran

Spanske Baxtran specialiserer sig i vægte og vejeudstyr. Det er et undermærke af producentgruppen Giropès. Som leverandør af Baxtrans produkter kan vi nu tilbyde et endnu større udvalg af vægte i høj kvalitet. Samtidig kan vi nu også tilbyde jer, vores kunder, et større spænd i pris.

Vægtene fra Baxtran spænder fra kommercielt brug, til industri og privat brug af vægte. Baxtran tilbyder vægte til laboratorier med en præcision på 0,0001 g, og industrivægte med varierende kapacitet. Der er mulighed for kranvægte med en kapacitet på 15.000 kg og op efter.

Som en del af Giropès-gruppen er Baxtran lagt under den samme kvalitetsstandard som resten af Giropés. Giropés har opnået ISO 17025 certificering af ENAC, hvilket betyder, at de selv må udføre kalibreringer på deres laboratorier og testfaciliteter i Spanien. Derfor kan Baxtran sikre hurtig og effektiv vurdering af produkter, og hjælpe jer hurtigere videre med jeres produkter.

Du finder produkterne fra Baxtran her på siden, og i en række andre produktkategorier som: KranvægteGulvvægteBordvægteButiksvægteKuffertvægte, og under Pallevægte.

Med repræsentanter i 35 lande og mange års erfaring er en vægt fra Baxtran altid et sikkert og gennemtestet valg. Vi er stolte over at repræsentere Baxtran, og Giropés gruppen, som leverandør i Skandinavien.