Om Vægteeksperten.dk

Vægteeksperten er Skandinaviens største leverandør af vægte og måleudstyr til private og erhverv. Vi har eksisteret siden 2006, og har i dag yderligere netbutikker i Norge (www.vektekspert.no), Sverige (www.vagexperten.se), Finland (www.vaakaekspertti.fi), Frankrig (www.expertdupesage.fr) og Holland (www.weegschaal-online.nl). Vores store erfaring og kæmpe produktportefølje har gjort os til markedsledende indenfor rådgivning og levering af måle- og vejeudstyr.

Og missionen er klar: 

Vægteeksperten vil tilbyde nettets største udvalg af vægte til nettes laveste priser!

Vi holder os hele tiden opdaterede hos vores leverandører og indhenter de nyeste produkter, så snart de lanceres. Derudover er vi konstant på jagt efter nye og skarpe leverandører med spændende produkter til vores sortiment.

Leasing
Vægteeksperten har indgået samarbejde med et leasingselskab, som gør det muligt for os at tilbyde dig mulighed for at købe vægte til en værdi over 5.000 kr. ex moms med en fordelagtig afbetalingsløsning. Vi gør opmærksom på, at muligheden kun gælder for erhvervskunder.
Du kan læse mere m vores leasing-mulighed på siden Prisgaranti & Leasing lige her.

Service til privat og erhverv
Vægteeksperten leverer i dag vægte og måleudstyr til nogle af Nordens største virksomheder. Det gør vi, fordi det er nemt for dem. Vores salg- og supportafdeling er vant til at håndtere store som små organisationer, som kræver kompetent rådgivning, lagereffektivitet og skarpe priser.
Så hvad enten du søger en køkkenvægt til huset, en analysevægt til laboratoriet eller en pallevægt til lageret - så kan vi hjælpe dig! 

Vores produkter og leverandører
Vi har direkte kontakt til vores producenter og teknikerne bag produkterne. Det giver os mulighed for at få svar på alle tænkelige tekniske spørgsmål om hvert specifikt produkt. Vi bruger kun anerkendte leverandører fra Europa, som kan forsikre os om, at deres varer er produceret under ordentlige forhold. Derudover kvalitetstjekker vi selv varerne, så du er sikret den bedste kvalitet. Vores sortiment består af produkter i alle prisklasser og kvaliteter, så vi kan matche ethvert behov. 

Kontakt kundeservice
Vi går højt op i at yde den bedste kundeservice på Internettet. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage, og prøver altid at finde en løsning, som passer til kundens specifikke behov.

Kontakt os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål, ris eller ros!

 

Adresse:

Vægteeksperten.dk
Ejet af Value Group ApS
Lyreskovvej 7, Bov
6330 Padborg
CVR: 33579721
Tel: (+45) 71 99 75 01
Mail: support@vaegteeksperten.dk