Menu
 

Persondata- og cookiepolitik

Cookiepolitik

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille fil med data, som gemmes på din computer af hjemmesideindehavere for at gøre det muligt at kunne genkende din computer og holde styr på, hvad der foregår, når du besøger hjemmesiden. Der er ikke tale om et program – og en cookie indeholder IKKE virus. Ofte er cookies nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt.

Hvorfor bruger Vægteeksperten cookies?
Brugen af cookies kan give et overblik over dit besøg på hjemmesiden, hvormed vi løbende kan målrette og optimere vores side til netop dine interesser og behov. De er altså overordnet med til at få hjemmesiden til at fungere. Eksempelvis husker cookies, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt vores side, om du er logget ind, osv.

Afvisning af cookies
Det er altid muligt at afvise cookies ved at ændre på indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der er mange services og funktioner, du ikke kan bruge, hvis du gør det. Det skyldes, at brugen af dem forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du tager.

Sådan sletter du cookies
Du kan nemt slette cookies, som du tidligere har accepteret. Den konkrete procedure afhænger af hvilken browser du bruger, så her finder du links til guides, der viser dig hvordan du gør:

 

Persondatapolitik

1. GENERELT

1.1.  I det følgende beskrives Vægteeksperten ApS’ (”Vægteeksperten”, ”os”, ”vores”) politik om behandling af personoplysninger (”Persondatapolitik”), og hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2.  Personoplysninger, som du afgiver til os, eller som indsamles via www.vaegteeksperten.dk (”Hjemmesiden”) er omfattet af denne persondatapolitik.

1.3.  Vægteeksperten er dataansvarlig for dine personlige oplysninger. Hvis du vil i kontakt med os, skal det ske via kontaktoplysningerne anført under punkt 7.


2.  INDSAMLING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

2.1.   Hvilke personoplysninger indsamles – og til hvilke formål?

2.1.1.  Vi indsamler automatisk oplysninger om dig, når du besøger Hjemmesiden. Eksempelvis din IP-adresse, hvilken browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på siden, og hvilken type computer, tablet eller telefon du besøger os med. Det gør vi med det formål at forbedre vores Hjemmeside og øge konverteringen herpå. Samtidig kan vi føre mere målrettet og relevant markedsføring.

2.1.2.  Når du opretter en ordre hos os indsamler vi forskellige oplysninger om dig. Eksempelvis navn, adresse, e-mail, telefonnummer og hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret. Dette gør vi for at kunne levere produkter til dig - og for at opfylde vores bogføringsmæssige forpligtelser.

2.1.3.  Ved tilmelding til vores kundeklub afgiver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig. Eksempelvis navn, adresse, e-mail og telefonnummer samt information om, hvilke produkter du har købt og eventuelt returneret.

2.1.4.  Oplysninger indsamlet i forbindelse med tilmelding til kundeklubben bruges til at administrere tilmeldingen, og til at tilbyde dig direkte markedsføring og særlige fordele. Eksempelvis ved at sende dig information om nye produkter og andre nyheder, som du har givet samtykke til, at vi må sende til dig.

 

2.2.   Grundlaget for indsamlingen

2.2.1.  De indsamlede oplysninger (som beskrevet i punkt 2.1.1) er nødvendige for at vi kan opbygge og forbedre funktioner på Hjemmesiden samt tilbyde dig relevante tilbud.

2.2.2.  Din IP-adresse bruges kun til at fastlægge din geografiske placering, hvis vi har fået dit særskilte samtykke hertil.

2.2.3.  Indsamlingen af oplysninger (som beskrevet i punkt 2.1.2.) er nødvendig for at vi kan opfylde vores aftale med dig.

2.2.4.  Oplysningerne nævnt i punkt 2.1.3 indsamles kun, hvis du afgiver dit udtrykkelige samtykke hertil.


3.  BRUG AF DATABEHANDLERE

3.1.  Vaegteeksperten anvender eksterne virksomheder til at foretage teknisk drift af Hjemmesiden. Eksempelvis bistår andre virksomheder med udførelse af målrettet markedsføring som retargeting, forbedring af Hjemmesiden samt fremvisning af din bedømmelse af vores produkter. Disse firmaer kategoriseres som databehandlere, og behandler data, som vi er ansvarlige for, under vores instruks. Databehandlerne må ikke bruge din information til andet formål end at opfylde deres aftale med os – og de er desuden underlagt fortrolighed om oplysningerne. 

3.2.  Google Analytics v/Google Inc. er placeret i USA og er en af disse databehandlere. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret via databehandlerens certificering under EU - U.S Privacy Shield. Du kan finde en kopi af denne certificering her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI


4.  DINE RETTIGHEDER

4.1.  For at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine personoplysninger skal databehandlere som os oplyse dig om dine rettigheder.

4.2.  Indsigtsretten

4.2.1. Til enhver tid er du berettiget til at anmode os skriftligt om at informere dig om forhold som eksempelvis, hvilke informationer vi har om dig, hvor de stammer fra, hvad de bruges til og hvilke kategorier og modtagere af personoplysninger, der evt. måtte være.

4.2.2.  Du har ret til at få en kopi af de informationer vi behandler om dig. For at få udleveret flere kopier opkræver vi et gebyr på DKK 50,00. Hvis du ønsker en kopi, skal du skriftligt anmode herom til support@vaegteeksperten.dk. Du skal vedlægge dokumentation for at du er den person, som du anmoder oplysninger om.


4.3.  Retten til berigtigelse

4.3.1.  Vi er forpligtede til at berigtige urigtige oplysninger om dig, hvis du gør os opmærksom på det. Hvis du bliver opmærksom på fejl i de oplysninger vi har, opfordrer vi dig til at kontakte os skriftligt, så vi kan rette oplysningerne.

4.3.2. Oplysninger indsamlet i forbindelse med tilmelding til vores kundeklub har du selv mulighed for at rette via log-in til din brugerprofil.


4.4.  Retten til sletning

4.4.1.  Du er berettiget til at få alle eller nogle af dine personlige oplysninger slettet af os i nogle tilfælde. Eksempelvis hvis du tilbagekalder samtykket til din tilmelding til kundeklubben. Hvis det er nødvendigt for os at behandle oplysningerne om dig (fx i forbindelse med bogføringsmæssige forpligtelser) er vi ikke forpligtede til at slette dine oplysninger.


4.5.  Retten til at begrænse behandlingen af oplysninger til opbevaring

4.5.1.  I nogle tilfælde er du berettiget til at få begrænset vores behandling af dine oplysninger til kun at bestå af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener, at de oplysninger, vi har, ikke er korrekte.

4.6.  Retten til dataportabilitet

4.6.1.  Du er berettiget til at overføre dine personlige oplysninger til en anden dataansvarlig og i den forbindelse få udleveret dine oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, når vi indsamler dine oplysninger i forbindelse med:

- at du køber et produkt hos os jf. punkt OM KØB, eller

- at du afgiver dit samtykke til, at vi må bruge din IP-adresse ved fastlæggelse af din geografiske placering jf. punkt. 2.2.2, eller

- at du afgiver dit samtykke til tilmelding til vores kundeklub jf. punkt 2.1.3 og 2.1.4.

4.7.  Retten til indsigelse

4.7.1. Til enhver tid er du berettiget til af særlige grunde at gøre indsigelse mod Vægteekspertens behandling af dine informationer, som vi indsamler med det formål at forbedre funktioner på og opbygningen af vores Hjemmeside jf. punkt 2.2.1.

4.7.2.  Endvidere har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod de oplysninger, som vi behandler for at udføre direkte markedsføring jf. punkt 2.1.4.

4.7.3.  Gør du indsigelse mod behandlingen, må vi ikke længere behandle dine oplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde eller forpligtelser til at gøre det.


4.8.  Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1.  Til enhver tid er du berettiget til at tilbagekalde dit samtykke til vores brug af din IP-adresse jvf. punkt 2.2.2 og til din tilmelding til vores kundeklub jvf. punkt 2.1.3 og 2.1.4. Tilbagekalder du dit samtykke, gøres du opmærksom på, at vi i nogle tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen af dine data jf. punkt 4.4.1. I så fald vil vi informere dig herom.

4.8.2.  Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, skal du kontakte os på support@vaegteeksperten.dk.


4.9.  Retten til at klage

4.9.1. Til enhver tid er du berettiget til at klage over vores behandling af dine oplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.


5.  SLETNING AF PERSONDATA

5.1.  Vi sletter løbende personlige oplysninger, vi har om vores kunder, hvis de ikke har brugt vores hjemmeside længe. Dog kan vi gemme visse oplysninger i en længere periode, for at opfylde lovkrav - herunder krav i forbrugerlovgivningen (den 2-årige reklamationsret) og regnskabsloven (5 år fra udgangen af regnskabsåret)

5.2.  Med mindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen jf. pkt. 2, vil vi slette oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring via e-mail, hvis du tilbagekalder dit samtykke.

5.3.   Hvis dit medlemskab er inaktiv i 3 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til kundeklubben. Du vil få mulighed for at respondere, hvis du ikke ønsker, at vi sletter dine oplysninger, idet vi på forhånd vil sende dig en mail med besked om vores hensigt om at slette dine data.

5.4.  Vi vil automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, hvis du deaktiverer (altså at du IKKE framelder dit medlemskab, men blot vælger at suspendere det) dit medlemskab til kundeklubben og ikke genaktiverer det igen indenfor 3 år.

5.5.  Dine kundeklub-oplysninger vil blive slettet, hvis du framelder dig dit medlemskab til kundeklubben.


6.  SIKKERHED

6.1.  Vægteeksperten har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, forringes, fortabes eller ændres samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2.   Det er kun medarbejdere, som har et reelt behov for at kunne tilgå dine data for at udføre deres arbejde, som har adgang til dem.


7.  KONTAKTOPLYSNINGER

7.1.  De personoplysninger, som indsamles via Hjemmesiden er Vægteeksperten ApS dataansvarlig for.

7.2.  Du kan kontakte os på følgende oplysninger, hvis du har bemærkninger eller spørgsmål til denne Persondatapolitik:

Vægteeksperten ApS

Tøndervej 19

6240 Krusaa

Danmark

Telefon: +45 71 99 75 01

E-mail: support@vaegteeksperten.dk


8.  ÆNDRINGER I PERSONDATPOLITIKKEN

8.1.  Vægteeksperten har til enhver tid ret til at ændre i denne Persondatapolitik. Hvis vi gør dette, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

8.2.  Du vil få besked om ændringer i politikken via e-mail, hvis du er tilmeldt vores kundeklub.

8.3.  Du har ikke mulighed for fortsat at bruge Hjemmesiden, hvis du ikke accepterer den nye politik – og dine personlige oplysninger kan blive slettet.


9.  
VERSIONER

9.1. Denne persondatapolitik er dateret den 18/1/2018 og er Version 1 af Vægteekspertens persondatapolitik.

Trustpilot   - Lynhurtige og suveræn kundebetjening. – Flemming Pedersen, Tårnby.

VI er stolte over at levere til følgende

Vent venligst