Hvorfor skal jeg bruge en vægt til statusoptællingen på lageret?

scale_counting_screws_warehouse_setting_1.jpeg

Når der skal opgøres lagerstatus, kan det være ekstremt tidskrævende, hvis alt skal tælles op manuelt. Her ved Vægteeksperten vil vi gerne gøre hverdagen nemmere for vores kunder og derfor foreslår vi, at du vælger at bruge en Tællevægt, når du skal udføre statusoptælling. 

Hvad er en tællevægt?

En tællevægt er en vægt, der kan optælle antallet af enheder, der er placeret på den, hvis den ved, hvor meget én enhed vejer. Hvad der menes med dette, er, at en tællevægt formår hurtigt at tælle et præcist antal enheder i en større mængde. 

Hvordan bruger jeg bedst en tællevægt?

En tællevægt kan bruges til flere formål, men oftest vil den blive brugt til mængdekontrol og enhedsoptælling.

Du kan få mest ud af din tællevægt ved at indstille den rigtigt fra start. Du kan altid se i manualen, hvis du bliver i tvivl om, hvordan dette skal gøres. På de fleste af de digitale tællevægte, som sælges her på Vægteeksperten, er det muligt at indstille PLU med tekst, en referencevægt og en fast taravægt (beholder vægt). Den rigtige indstilling kan spare dig både tid og penge.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg bruger en tællevægt?

Som med alle andre vægte er kalibrering essentielt for en korrekt aflæsning. Det samme er selvfølgelig gældende for tællevægte, hvor vi foreslår, at din tællevægt bliver kalibreret - både før brug og med jævne mellemrum. 

En anden vigtig faktor at være opmærksom på, når du bruger din tællevægt, er vægtens kapacitet og type. Sørg for, at du har valgt den rigtige vægtkapacitet, som gør, at du får den mest præcise aflæsning og en vægt, som holder i mange år. Er du i tvivl om hvilken kapacitet eller vægttype, der er den rigtige for dig, kan du altid se på databladet under produktbeskrivelsen ved hvert produkt. Finder du ikke svaret der, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Relaterede indlæg